máj 2022

archive

Home máj 2022

Exemple

Rada ministrov Bosny a Hercegoviny na dnešnom zasadnutí 26. 5. 2022 na návrh Ministerstva bezpečnosti prijala po dvoch pandemických rokoch rozhodnutie, že od dnešného dňa môžu cudzinci s platnými cestovnými dokladmi vstúpiť do Bosny a Hercegoviny bez predloženia potvrdenia o prekonaní nákazy covid alebo negatívneho testu na koronavírus.
Pre pútnikov do Medžugoria to znamená, že môžu od 26. 5. 2022 cestovať do Medžugoria bez obmedzení len s platnými cestovnými dokladmi (identifikačná karta alebo pas).

Read More →

Výzva Svätého Otca Františka

Vyzývam všetkých, aby 2. marec 2022 Popolcovú stredu urobili Dňom pôstu za pokoj: nech sa veriaci intenzívne zasvätia modlitbe a pôstu. Kiež Kráľovná pokoja ochráni svet pred vojnovým šialenstvom.

Tweet pápeža Františka 23. 2. 2022

Read More →

Šírenie falošného posolstva

Na sociálnych sieťach sa šíri posolstvo, ktoré akože dala Matka Božia prostredníctvom Ivana Dragičeviča a týka sa vojny. Je to klamstvo. Všetky overené informácie majú jasne uvedený svoj zdroj, a preto vás prosíme, aby ste nešírili nepravdivé informácie pochádzajúce z neznámych a podozrivých zdrojov.Your Read More Link Text

Read More →